Skal vi hjælpe dig med noget?

Vi er altid til at hjælpe med rådgivning og vejledning, derfor glæder vi os til at hører fra dig.

+45 7510 1111 lk@wiggers-klement.dk Værkstedsvej 4,
7000 Fredericia, DK
Kontakt os
Navn
E-mail
Telefon
Besked

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

menu
Kontakt

Sikkerhed & Certificering

Et sikkert valg

Kvalitetsstyring

Wiggers & Klement A/S er auditeret i henhold til EN ISO 3834-2 / EN 1090-1 EXC 3, hvilket vil sige, at virksomheden producerer og monterer stål, der lever op til gældende krav for CE-Mærkning og kvalitetssikring af de produkter, som fremstilles og leveres.

Vi arbejder proaktivt for at sikre de helt rigtige løsninger for vore kunder. Gennem vores store faglighed og nøje udvalgte dygtige samarbejdspartnere, sikrer vi kunden den aftalte kvalitet og tager ansvar for det vi siger og gør. Hos os er en aftale en aftale!

Sikkerhed

Vores målsætning er nul ulykker – HSE er vejen frem

  • Vi går op i kvalitet, miljø og sikkerhed på vores arbejdsplads samt op i forståelsen og anvendelsen af kvalitetskontrol
  • Alle vores medarbejdere SKAL have medansvar for, at regler og bestemmelser fra Arbejdsministeriet, vedrørende sikkerheds- og arbejdsmiljø, overholdes
  • Vi videregiver viden og uddanner vores medarbejderstab i kvalitet, miljø og sikkerhed, også kaldet HSE, så de i enhver situation agerer korrekt uanset, hvor de møder på arbejde, og hvad arbejdsopgaven indebærer
  • Vi skaber sammen en positiv dialog og konkrete tiltag, der kan sikre os glade, tilfredse og entusiastiske medarbejdere

Certificering

Wiggers & Klement A/S har etableret, dokumenteret og implementeret et kvalitetsstyrings-system, der er opbygget med henblik på at sikre, at firmaets leverede produkter er i overensstemmelse med EN ISO 3834-2 og EN 1090-1 EXC 3.

Med certificeringen er vi kvalificeret til at CE-mærke fremstillede komponenter til byggeri og anlæg.

Vores ansatte er uddannet smede og en stor del er certifikat svejsere. De har diverse kurser i b.la. Arbejde i lukkede rum, varmt arbejde, arbejde i højden.

Generelt er der et meget højt vidensniveau hos Wiggers & Klement A/S, indenfor arbejdstilladelsessystemer, adgangskontrol og miljøbestemmelser.

 

EN 1090-1, EXC-3

Udførelse af stålkonstruktioner

EN ISO 3834-2

Fremstilling og montage af stålkonstruktioner samt rørmontage

Achilles Unce Silver Plus

Wiggers & Klement er nu fuld ud registreret som en leverandør hos Achilles Utilities Nordics and Central Europe Fællesskab.