75 10 11 11

Til erhvervs- og privatkunder

Har du brug for vores kompetencer og erfaringer inden for rør, stål, montage, mandskabsudlejning, specialløsninger eller projektledelse, står vi til rådighed for dig.

Nedenstående kan du læse mere om de ydelser, som vi kan tilbyde dig, og skulle der være spørgsmål eller opgaver, som du ønsker løst, er du velkommen til at kontakte os.

Rør og stål

Vi arbejder med de fleste ståltyper, da vi har stor erfaring med sort stål, rustfri stål, aluminium samt almindelig- og højstyrkestål.

Montage

Har du brug for hjælp til montering, flytning eller vedligehold m.m.
tilbyder vi disse ydelser inden for:

Mandskabsudlejning

Har du et behov for ekstra mandskab i kortere eller længere tid er vi altid klar til at hjælpe.
Vi har erfarende smede/montører og certifikatsvejsere med mange års erfaring fra branchen.

Vi kan desuden tilbyde:

Specialløsninger

Har du brug for en særlig og specifik opgave, som kræver et innovativ problemløsningsforslag, står vi altid til din rådighed. Udover at problemløse tilbyder vi ligeså disse specialløsninger:

Projektledelse

Vi tilbyder vores ekspertise indenfor projektledelse. Fra start til slut af projektet får kunden en professionel samarbejdspartner der styre projektet gennem planlagte faser.

Du kan altid føle dig tryg ved at inddrage os som værende projektleder på dit projekt, da vi naturligvis sikrer at:

Kompetente medarbejdere

Vi fremstiller akkurat det, som du ønsker.
Har du brug for vores kompetencer til at udføre ovenstående opgaver, råder vi over et stort antal smede og montører med de absolut bedste kvalifikationer på markedet.

Uanset om det er de helt simple og traditionelle opgaver som optimering, design og udvikling eller de mere komplekse opgaver som specialiserede svejse- og montageopgaver, kan vi hjælpe dig. Vores medarbejdere kan fremstille lige præcis dét produkt, som du ønsker, uanset om det drejer sig om værkstedsarbejde, montage på byggepladser, industriservice eller noget helt andet.